+36 20 574 5003 3561 Felsőzsolca, Béke út 60.

zaszlo de
zaszlo en
zaszlo hu

Autódaruk

Sok éves tapasztalattal, magas szintű szolgáltatásokkal, képzett szakemberekkel állunk partnereink rendelkezésére! Jelenleg is több, mint 40 darab autódaru elérhető gépparkunkban, 25 - 400 tonna teherbírás, 130 méter emelési magasság. Többek között kompakt, speciális "city" daruk, csarnokon belüli és szűk helyeken történő emelési feladatok ellátására is. Palettánkon elérhetőek az elektromos mini/pókdaruink is, amelyek segítségével a különleges daruzási igényeknek is eleget tudunk tenni.

Daruzási tevékenységeinkhez tudunk biztosítani emelési tervet, teherkötöző és emelésirányító szakembereket, továbbá emelőhimbákat, távtartókat, emelőkereteket és daruhorogra függeszthető szerelőkosarakat, surrantókat, önürítős konténereket.

Borsod-Abaúj-Zeplén megyei székhellyel az ország egész területén nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Társaságunk a BorsodChem Zrt. területén található telephelyén is nap, mint nap széles gépparkkal áll rendelkezésre megrendelői részére.

A daruzási- magasban történő munkavégzési és szállítási feladatok a mi szakmánk! - nálunk a nehéz és magas feladatokra is megoldást talál. A rakodástól a mentésig, a rögzítésig és a mobilizálástól az összeszerelésig és a telepítésig - mindent egy helyen kínálunk.

Szakmánkban nincs két egyforma megbízás. Minden darus, illetve más munkafeladat szakértői megtervezéséhez is állunk rendelkezésükre. Kompetenciánk és tapasztalatunk alapján megvizsgáljuk a munkavégzés lehetőségeit, megkeressük annak elvégzéséhez a biztonságos, gyors, rugalmas és gazdaságos módját, továbbá megtervezzük a munkafolyamatokat.

Együtt megtaláljuk az Ön számára optimális megoldást. Kötelezettség nélkül vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel állunk rendelkezésre és elkészítjük az elvégzendő feladatok kezdeti költségvetését. 

Gobal
Gobal - BorsodChem

Miért minket?

  • Autódaruk 400 tonna teherbírásig
  • Precizitás, biztonság
  • Versenyképes árazás
  • Folyamatosan karbantartott megbízható géppark
  • Magasan képzett, megbízható munkatársak
  • 0-24 órában az év 365 napjában

City daru

Csarnokdaruink, más néven ,,City daruk” a megszokott daruzási feladatokon kívül speciális munkákra is alkalmasak!

Épületeken belül és szűk területeken elvégzendő emelési feladatok esetén állnak rendelkezésre különféle gémszerelékekkel kompakt méretű daruink, amelyek képesek alacsony gémszöggel munkavégzésre.

A Citydaruk széles palettáját tudjuk kínálni partnereink részére.

Minidaruk

Az  elektromos mini/pókdaruk gumilánctalpas, kis méretű kialakításuknak és könnyű tömegüknek köszönhetően szűk, nehezen megközelíthető helyeken, egyenetlen terepviszonyok közt is bevethetők. 

Elektromos kivitelű modell lehetővé teszi beltéren történő használatát is. Ezúton kínáljuk bérlésre speciális – munkákhoz, akár gyártósorok között, üvegezési feladatokra vagy  paramétereit diagramját figyelembe véve más kivitelezési munkákra is alkalmas.

Daruzás

Önrakodós teherautók

Szállítmányozás

Speciális szállítás

Gép bérbeadás

Kosaras személyemelők

Alvázra szerelt személyemelők

Gépi földmunka

Közúti és Kamion mentés

Gépi úttakarítás

Szakkíséret

Gép mozgatás, görgőzés

Szervíz

Tervezés

Konténer

Kapcsolat: 3561 Felsőzsolca, Béke út 60. E-mail: gobal@gobal.huMobil: +36 20 574 5003
ASZF | AÜF